WIJ VERBINDEN MENSEN

Werknemers

Michel van der Heijden

Ik ben de oprichter en mede-eigenaar van Emeni Automatiseringstechnieken.

Sinds 1980 ben ik bezig met elektronica en van daaruit logischerwijs 'doorgestroomd' naar computers en aanverwante zaken. Zoals zovelen van mijn generatie begonnen met de COMX-35, MSX en Commodore, tot de eerste 8086 relatief betaalbaar werd. Daarna met de techniek meegegroeid door actief met computers bezig te zijn.

Op 24 april 1998 besloten Ingrid en ik om een eigen (eenmans-)zaak op  te zetten. Deze is op 24 april 2008 omgezet in een V.O.F. met Ingrid en sinds 1 januari 2013 is ook Dennis tot de V.O.F. toegetreden.

De ICT-sector verandert vliegensvlug en als je er niet actief mee bezig bent kan je ook je klanten niet van dienst zijn en ze van deugdelijk advies voorzien. Daarom ben ik naast ondernemer bovenal systeembeheerder. Of het nu gaat om een gepensioneerde die vragen heeft over de laptop of een bedrijf dat 24/7 afhankelijk is van de automatisering en elke minuut dat het niet werkt er tientallen mensen werkeloos naar de koffieautomaat lopen, ik help deze diversiteit aan klanten met liefde en plezier.

Heeft u vragen over uw kantoorautomatisering en heeft u behoefte aan een eerlijk advies?
Ik maak graag een afspraak met u om u persoonlijk van dienst te zijn.

 

Ingrid van der Heijden

Sinds 2008 werk ik fulltime voor Emeni. Daarvoor combineerde ik een parttime baan met mijn werkzaamheden voor Emeni. In de afgelopen jaren heb ik veel leuke projecten gedaan. Soms waren het grote projecten, waarbij ik voor een langere periode werd gedetacheerd. Soms was het de ontwikkeling van een website ‘voor de bakker op de hoek’. En dan ook nog alles wat daar tussen zit, heel divers dus.

Mijn motto is 'alles kan'. Daarmee pretendeer ik zeker niet dat ík alles kan. Als een (mogelijke) klant een vraag heeft waarop ik niet direct een antwoord (oplossing) heb zoek ik uit hoe het gewenste resultaat kan worden behaald. Als dat betekent dat ik iets nieuws moet leren, ga ik dat niet uit de weg. Ik leer graag nieuwe dingen en pak ze snel op.

Ik ben gemotiveerd om goed werk te leveren en heb zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Als ik ergens voor ga, ga ik er ook 100% voor.

Dennis Voermans

Sinds 2001 ben ik werkzaam bij Emeni Automatiseringstechnieken.

Ik ben begonnen als stagiair tijdens de opleiding Assistent Systeembeheerder, het jaar daarna in vaste dienst gekomen en heb sindsdien alle ontwikkelingen meegemaakt in het wereldje. Op dag 1 was ik compleet blanco op ICT-gebied, het leek mij wel leuk om 'iets' met computers te doen. En ben nu nog steeds werkzaam bij Emeni en inmiddels veel kennis en ervaring rijker.

Wat Emeni vooral populair maakt bij bestaande en nieuwe klanten is de openheid waarmee wij te werk gaan.

  • nieuwe uitdagingen
    Deze gaan we niet uit de weg -sterker nog- voor ons betekent dit nieuwe kennis waardoor wij als bedrijf kunnen groeien
  • openheid en eerlijkheid
    Is de klant ergens anders goedkoper uit voor dezelfde onderdelen dan zullen wij dit niet ontkennen. Klanten waarderen dit en kiezen uiteindelijk toch voor Emeni vanwege de support en ondersteuning die bij ons normaal is, maar geen standaard is in de ICT-sector
  • door de diversiteit aan klanten komen wij in aanraking met allerhande software waardoor wij u echt een advies kunnen geven op basis van eigen ervaring.

Naast het zijn van systeembeheerder -wat zeker geen 9 tot 5 baan is- heb ik als grootste hobby voetbal. Volgens mijn collega’s zeker geen verkeerde uitlaatklep. Alleen is er één nadeel, tijdens de zomer- en winterstop stuiter ik nogal door het kantoor wat vrij vervelend kan zijn.

Tom Waarsenburg

Ik werk sinds 2014 parttime voor Emeni Automatiseringstechnieken.

Daarnaast ben ik fulltime werkzaam op een scholengroep in Roosendaal.Binnen de scholengroep ben ik vooral werkzaam als netwerkbeheerder. Ik beheer het complete virtuele serverpark samen met mijn collega’s. Ook ben ik verantwoordelijk voor de exchange en Cisco omgeving van de school. Niet alleen de bekabeld infrastructuur, maar ook de complete draadloze omgeving valt onder mijn verantwoordelijkheid.

Sinds ik bij Emeni werk, heb ik ook veel ervaring op gedaan met voor MKB ontwikkelde software.
Het combineren van een grote organisatie zoals de scholengroep en het werken met maatgerichte klanten -zoals bij Emeni vaak het geval is- bevalt me erg goed. Op deze manier kan ik mijn kennis en ervaring op een zo breed mogelijk gebied vergroten en inzetten. De manier van werken van Emeni spreekt mij erg aan en ik ben dan ook erg blij met deze samenwerking.

 

Hedzer Oosterwal

Ik ben in 2006 de ICT begonnen met programmeren.

Mijn achtergrond ligt in het programmeren van native applicaties voor PC’s, maar ook embedded systemen, zoals bijvoorbeeld een Nintendo DS. Later is mijn interesse verschoven naar webgebaseerd programmeerwerk. Vanwege de snellere prototype tijd en het sneller opleveren van resultaat heb ik hierin mij verder ontwikkeld.

In 2015 ben ik bij Emeni aangenomen als ‘allround’-programmeur, mijn expertise ligt in het functioneel programmeren. Mijn sterke kant ligt op het vlak van OO-PHP. (de drie punter: HTML/CSS/Javascript)
Maar uitdagingen in andere talen ga ik niet uit te weg met een achtergrond die ook bestaat uit C/C++, VB(A/S), Java / C#.

Voor mij is elke opdracht uniek. Elk project benader ik weer anders. Programmeren is voor mij het digitale lego, wat alles mogelijk maakt. Dit inspireert mij om elk project op een leuke manier aan te pakken en te verwezenlijken. Programmeren biedt bouwstenen voor alles.