background keyboard

Wat u van ons kunt verwachten

Support

Problemen met uw website? E-mail ons en wij staan altijd klaar om u verder te helpen.

Responsive Design

Van desktop, smartphone tot tablet: bezoekers weten u optimaal te vinden. Uw website zal geschikt zijn voor ieder apparaat!

SEO Vriendelijk

Uw website wordt gebouwd op de nieuwste SEO technieken. Dit optimaliseert de vindbaarheid van uw website!

Google Analytics

Wilt u meer informatie verkrijgen over de bezoekers van uw website? Wij linken uw website aan Google Analytics voor al deze gegevens.

Partners

Aangezien wij van mening zijn dat iedereen moet doen waar hij (zij) goed in is werkt Emeni samen met een aantal partners. Voor grafische werkzaamheden werken wij samen met een aantal ontwerp- en reclamebureaus. Voor de hosting van de websites van onze klanten hebben wij een gespecialiseerde partner, met daarnaast een partner voor SEO- (linkbuilding) werkzaamheden.

Samen met onze partners zijn wij daadwerkelijk in staat om alle diensten, die een 'fullservice internetbureau' aanbiedt, te kunnen leveren. Op deze manier krijgt u dé perfecte website die op alle gebieden exact voldoet aan uw wensen en ook nog eens tegen een heel scherpe prijs!

HOSTING

Emeni levert verschillende hostingpakketten en adviseert u hierin ook, op deze manier heeft u altijd het pakket dat bij u past.

Mail-Only

29
/ per jaar
  • 500MB webruimte

Small

79
/ per jaar
  • 2.5GB webruimte

Medium

139
/ per jaar
  • 5GB webruimte

Large

199
/ per jaar
  • 10GB webruimte

XL

249
/ per jaar
  • 25GB webruimte
Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij gekozen voor een Fair Use Policy (FUP) wat betreft dataverkeer van website(s). Zo hoeft u zich bij grote aantallen, onverwachte bezoekers geen zorgen te maken dat uw site plotseling niet meer bereikbaar is. Als uw site meer dan vijf keer het gemiddelde dataverkeer van alle klanten met hetzelfde type pakket overschrijdt, wordt u per e-mail geïnformeerd om naar een groter pakket op te waarderen.

CMS-Systemen

Onze werknemers zijn gespecialiseerd in verschillende CMS-Systemen. Wij ontdekken graag samen met u welk systeem het beste aansluit bij uw wensen. Klik hier voor meer informatie over deze systemen.